Welkom bij De Roos Vulpenspeciaalzaak in Heemstede

‘De Roos’ is al meer dan 60 jaar een begrip in het centrum van Heemstede. In de Leukste winkelstraat van Nederland zijn wij gevestigd op de hoek van de Binnenweg en de Julianalaan. In het goed te bereiken centrum van Heemstede is het vinden van een parkeerplaats op loopafstand geen enkel probleem. Wij ontvangen u graag voor onze specialiteiten op het gebied van luxe schrijf- en lederwaren. Bekende en minder bekende merken wisselen elkaar af met één gemeenschappelijke eigenschap genaamd ‘kwaliteit’! U kunt dus ook met een gerust hart bestellen in onze webshop. De garanties en de service van onze fysieke winkel zijn een extra zekerheid ten opzichte van anonieme webwinkels. Kunt u iets niet vinden of heeft u andere vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon, fax of e-mail. Wij helpen u graag met schrijf- en lederwaren, tassen, etuis, agenda’s en notitieboeken. Onze medewerkers en onze 24-uurs graveerservice kijken met belangstelling uit naar uw opdracht. Desgewenst graveren wij uw pen, visitekaartdoosje, creditcard-wallet of briefopener Veel schrijfplezier!

LEES MEER...

U hoeft uzelf niet te registeren om te kunnen bestellen uit onze webshop!

Diplomat

Diplomat maakt prima pennen voor een heel reeele prijsstelling.

De vullingen voor de vulpen zijn normale DIN patronen zoals wij die ook voeren van Pelikan, Caran d'Ache, Montblanc, Faber Castell en bijvoorbeeld Visconti.

Omdat Diplomat geen afwijkende kleuren voert in haar assortiment inkten verwijzen wij u graag naar de andere rubrieken inkt om uw pennen mee te vullen.

Als vervanger voor de Diplomat balpenvulling kunt u ook Faber-Castell, Parker of Pelikan refills gebruiken.

Heeft u vragen dan kunt u ons altijd bereiken op info@vulpenspeciaalzaak.nl