Schrijfwaren

Wij zijn specialisten in schrijfwaren. Vaak worden onze pennen als geschenk gebruikt. Wilt u uw bestelling ingepakt hebben voor verjaardag, jubilaris of Kerst? Vermeld dit bij uw bestelling en wij zullen u aangenaam verrassen! Hier vindt u de belangrijkste en vooral gerenommeerde merken uit onze collectie. 

Schrijfwaren zijn er in diverse uitvoeringen; de vulpen is natuurlijk onze grote liefde. Vulpennen zijn nostalgisch en modern tegelijk. Schrijven met echte inkt in het digitale tijdperk maakt indruk en geeft stof tot nadenken. Met welke kleur u kunt schrijven is bij de vulpen vrijwel on-uitputtelijk. Er zijn vulpennen voor beginners en voor gevorderden. Pennen met een stalen penpunt zijn lager in prijs en pennen met een massief gouden penpunt zijn vaak uit de duurdere collectie's. 

Daarnaast hebben wij natuurlijk ook rollerpennen, balpennen, vulpotloden en fineliners in ons assortiment. Iedereen schrijft immers op zijn of haar manier en iedere toepassing in combinatie met papier is weer anders. Wilt u advies? Kom gerust langs in Heemstede en wij helpen u graag op weg naar het beste schrijfgereedschap voor uw gebruik!

Sorteren op
Resultaten 1 - 1 van 1


€ 14,99
Korting
Artikelgegevens