Welkom bij De Roos Vulpenspeciaalzaak (voorheen in Heemstede) - dé online Penshop van Nederland!

Onze webshop is weer geopend, na een welverdiende vakantie :-) 

Wij verkopen de laatste voorraden uit van onze fysieke winkel ... bij de artikelen kunt u de actuele voorraad zien! 

‘De Roos’ was al meer dan 65 jaar een begrip in het centrum van Heemstede. In 2020 ging dit echter flink veranderen! Door een verhuizing naar de Veluwe hebben wij besloten dat wij per 1 maart 2020 alleen nog verder gaan als Internet onderneming. Na heel veel jaren als fysieke winkel te hebben bestaan gaan wij meer genieten van het leven en "iets" minder werken. Daarom zijn wij op 7 januari 2020 begonnen met de uitverkoop van onze voorraad bekende en minder bekende merken op het gebied van schrijf- en lederwaren. Heel veel klanten hebben ons hierbij met veel enthousiasme geholpen en eerlijk gezegd wisten wij ook niet wat wij op voorhand konden verwachten..... Hoe zou het gaan met de enorme voorraad die we hadden. De SALE ging veel beter dan verwacht en dat is iets wij niet hadden durven dromen! Zeker niet met de wetenschap van vandaag met het Corona virus. Voorlopig sleutelen wij verder aan onze website en verkopen wij de laatste voorraden uit, dus geniet van de aantrekkelijke prijzen!. Wij vinden het nog niet de tijd om een nieuw assortiment in te slaan....  Wilt u iets bestellen waarvan u vermoed dat het als brievenbuspakje verstuurd kan worden (voordeliger in de verzendkosten) dan mag u ons natuurlijk altijd mailen. 

Wij schrijven nog graag elke dag met de vulpen en inkten en wensen u dan ook veel lees-, surf- en schrijfplezier!

LEES MEER...

U hoeft uzelf niet te registeren om te kunnen bestellen in onze webshop!

Inkt & Vullingen

Hier vindt u van verschillende topmerken schrijfwaren de bijbehorende refills, patronen en inkten. Inkten in inktpotten zijn er in velerlei kleuren en maken de keuzemogelijkheid enorm. Vrijheid om te schrijven in de kleur inkt die bij u past is er gelukkig wel bij de vulpen. Bij de rollers, fineliners en balpennen bent u vaak gebonden aan het aanbod van de fabrikant. Lang niet alle inktpatronen of balpen-, roller- en fijnschrijver vullingen zijn uitwisselbaar! Let dus goed op dat u de juiste refill kiest bij de pen die u besteld of al gebruikt. Twijfelt u aan uw keuze dan kunt u altijd langskomen in Heemstede of met ons bellen of e-mailen.

Vrijwel alle items van onze site worden snel en voor meer dan 96% uit voorraad geleverd. Goed verpakt en netjes afgeleverd op het adres wat u opgeeft. Speciale wensen? Wij zijn benieuwd! Hier vindt u de belangrijkste en vooral gerenommeerde merken uit onze collectie.