Welkom bij De Roos Vulpenspeciaalzaak in Heemstede - Wij gaan in 2020 van 'bricks' naar 'clicks'!

Op dit moment verkopen wij heel veel artikelen uit, om tzt een nieuwe frisse start te kunnen maken met onze webshop!!!
SLA UW SLAG!!!

‘De Roos’ is al meer dan 65 jaar een begrip in het centrum van Heemstede. In 2020 gaat dit echter veranderen! Door een verhuizing naar de Veluwe hebben wij besloten dat wij per 1 maart 2020 alleen nog verder gaan als Internet onderneming. Na 67 jaar als fysieke winkel te hebben bestaan gaan wij meer genieten van het leven en "iets" minder werken. Daarom zijn wij op 7 januari 2020 begonnen met de OPHEFFINGSUITVERKOOP van onze voorraad bekende en minder bekende merken op het gebied van schrijf- en lederwaren. U kunt dus met een gerust hart bestellen in onze webshop. De garanties en de service van onze leveranciers zijn een extra zekerheid voor u ook als wij straks alleen nog verder gaan als webwinkel. Kunt u iets niet vinden of heeft u andere vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen per e-mail. Wilt u genieten van mooie KORTINGEN? Kom dan snel langs in Heemstede. Wij helpen u graag met schrijf- en lederwaren, tassen, etuis en notitieboeken. Onze winkel wordt geheel digitaal, maar we schrijven nog graag elke dag met de vulpen!!! Veel lees-, surf- en schrijfplezier!

LEES MEER...

U hoeft uzelf niet te registeren om te kunnen bestellen in onze webshop!

Inkt & Vullingen

Hier vindt u van verschillende topmerken schrijfwaren de bijbehorende refills, patronen en inkten. Inkten in inktpotten zijn er in velerlei kleuren en maken de keuzemogelijkheid enorm. Vrijheid om te schrijven in de kleur inkt die bij u past is er gelukkig wel bij de vulpen. Bij de rollers, fineliners en balpennen bent u vaak gebonden aan het aanbod van de fabrikant. Lang niet alle inktpatronen of balpen-, roller- en fijnschrijver vullingen zijn uitwisselbaar! Let dus goed op dat u de juiste refill kiest bij de pen die u besteld of al gebruikt. Twijfelt u aan uw keuze dan kunt u altijd langskomen in Heemstede of met ons bellen of e-mailen.

Vrijwel alle items van onze site worden snel en voor meer dan 96% uit voorraad geleverd. Goed verpakt en netjes afgeleverd op het adres wat u opgeeft. Speciale wensen? Wij zijn benieuwd! Hier vindt u de belangrijkste en vooral gerenommeerde merken uit onze collectie.