Welkom bij De Roos Vulpenspeciaalzaak (voorheen in Heemstede) - dé online Penshop van Nederland!

Op dit moment is het vanwege onderhoud aan de webshop en vakantie tijdelijk niet mogelijk om bestellingen te plaatsen!

‘De Roos’ was al meer dan 65 jaar een begrip in het centrum van Heemstede. In 2020 ging dit echter flink veranderen! Door een verhuizing naar de Veluwe hebben wij besloten dat wij per 1 maart 2020 alleen nog verder gaan als Internet onderneming. Na heel veel jaren als fysieke winkel te hebben bestaan gaan wij meer genieten van het leven en "iets" minder werken. Daarom zijn wij op 7 januari 2020 begonnen met de uitverkoop van onze voorraad bekende en minder bekende merken op het gebied van schrijf- en lederwaren. Heel veel klanten hebben ons hierbij met veel enthousiasme geholpen en eerlijk gezegd wisten wij ook niet wat wij op voorhand konden verwachten..... Hoe zou het gaan met de enorme voorraad die we hadden. Zelfs vandaag (05/03/2020) zijn er nog enkele pennen verkocht en inmiddels zijn wij bijna volledig UITVERKOCHT?! Iets wat wij niet hadden durven dromen!!! Nu even vakantie en dan wordt onze winkel geheel digitaal, maar we gaan ons eerst bezinnen over de opzet, de merken, het assortiment etc etc.

Wij schrijven nog graag elke dag met de vulpen en inkten en wensen u dan ook veel lees-, surf- en schrijfplezier!

LEES MEER...

U hoeft uzelf niet te registeren om te kunnen bestellen in onze webshop!

Inkt & Vullingen

Hier vindt u van verschillende topmerken schrijfwaren de bijbehorende refills, patronen en inkten. Inkten in inktpotten zijn er in velerlei kleuren en maken de keuzemogelijkheid enorm. Vrijheid om te schrijven in de kleur inkt die bij u past is er gelukkig wel bij de vulpen. Bij de rollers, fineliners en balpennen bent u vaak gebonden aan het aanbod van de fabrikant. Lang niet alle inktpatronen of balpen-, roller- en fijnschrijver vullingen zijn uitwisselbaar! Let dus goed op dat u de juiste refill kiest bij de pen die u besteld of al gebruikt. Twijfelt u aan uw keuze dan kunt u altijd langskomen in Heemstede of met ons bellen of e-mailen.

Vrijwel alle items van onze site worden snel en voor meer dan 96% uit voorraad geleverd. Goed verpakt en netjes afgeleverd op het adres wat u opgeeft. Speciale wensen? Wij zijn benieuwd! Hier vindt u de belangrijkste en vooral gerenommeerde merken uit onze collectie.