Welkom bij De Roos Vulpenspeciaalzaak in Heemstede

‘De Roos’ is al meer dan 65 jaar een begrip in het centrum van Heemstede. In de Leukste winkelstraat van Nederland zijn wij gevestigd op de hoek van de Binnenweg en de Julianalaan. In het goed te bereiken centrum van Heemstede is het vinden van een parkeerplaats op loopafstand geen enkel probleem. Wij ontvangen u graag voor onze specialiteiten op het gebied van luxe schrijf- en lederwaren. Bekende en minder bekende merken wisselen elkaar af met één gemeenschappelijke eigenschap genaamd ‘kwaliteit’! U kunt dus ook met een gerust hart bestellen in onze webshop. De garanties en de service van onze fysieke winkel zijn een extra zekerheid ten opzichte van anonieme webwinkels. Kunt u iets niet vinden of heeft u andere vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen per e-mail. Wij helpen u graag met schrijf- en lederwaren, tassen, etuis, agenda’s en notitieboeken. Onze 48-uurs graveerservice kijkt met belangstelling uit naar uw opdracht. Desgewenst graveren wij uw pen, visitekaartdoosje of Secrid creditcard-wallet Veel schrijfplezier!

LEES MEER...

U hoeft uzelf niet te registeren om te kunnen bestellen uit onze webshop!

Inkt & Vullingen

Hier vindt u van verschillende topmerken schrijfwaren de bijbehorende refills, patronen en inkten. Inkten in inktpotten zijn er in velerlei kleuren en maken de keuzemogelijkheid enorm. Vrijheid om te schrijven in de kleur inkt die bij u past is er gelukkig wel bij de vulpen. Bij de rollers, fineliners en balpennen bent u vaak gebonden aan het aanbod van de fabrikant. Lang niet alle inktpatronen of balpen-, roller- en fijnschrijver vullingen zijn uitwisselbaar! Let dus goed op dat u de juiste refill kiest bij de pen die u besteld of al gebruikt. Twijfelt u aan uw keuze dan kunt u altijd langskomen in Heemstede of met ons bellen of e-mailen.

Vrijwel alle items van onze site worden snel en voor meer dan 96% uit voorraad geleverd. Goed verpakt en netjes afgeleverd op het adres wat u opgeeft. Speciale wensen? Wij zijn benieuwd! Hier vindt u de belangrijkste en vooral gerenommeerde merken uit onze collectie.