Welkom bij De Roos Vulpenspeciaalzaak in Heemstede - Wij gaan in 2020 van 'bricks' naar 'clicks'!

Op dit moment verkopen wij heel veel artikelen uit, om tzt een nieuwe frisse start te kunnen maken met onze webshop!!!
SLA UW SLAG!!!

‘De Roos’ is al meer dan 65 jaar een begrip in het centrum van Heemstede. In 2020 gaat dit echter veranderen! Door een verhuizing naar de Veluwe hebben wij besloten dat wij per 1 maart 2020 alleen nog verder gaan als Internet onderneming. Na 67 jaar als fysieke winkel te hebben bestaan gaan wij meer genieten van het leven en "iets" minder werken. Daarom zijn wij op 7 januari 2020 begonnen met de OPHEFFINGSUITVERKOOP van onze voorraad bekende en minder bekende merken op het gebied van schrijf- en lederwaren. U kunt dus met een gerust hart bestellen in onze webshop. De garanties en de service van onze leveranciers zijn een extra zekerheid voor u ook als wij straks alleen nog verder gaan als webwinkel. Kunt u iets niet vinden of heeft u andere vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen per e-mail. Wilt u genieten van mooie KORTINGEN? Kom dan snel langs in Heemstede. Wij helpen u graag met schrijf- en lederwaren, tassen, etuis en notitieboeken. Onze winkel wordt geheel digitaal, maar we schrijven nog graag elke dag met de vulpen!!! Veel lees-, surf- en schrijfplezier!

LEES MEER...

U hoeft uzelf niet te registeren om te kunnen bestellen in onze webshop!

Notitieboeken

In een winkel als die van ons.......... vol met pennen en potloden, kan een notitieboekenassortiment natuurlijk niet ontbreken! Van verschillende fabrikanten hebben wij notitieboeken die gebruikt worden als dagboek, reisboek, logboek of projektenboek. Iedereen gebruikt ze op zijn of haar manier. In bullet-journal, sketchboek of aantekeningenboek, je mag erin tekenen, schetsen, schrijven en krabbelen. 

De verschillende uitvoeringen met harde of soepele kaften zijn leverbaar met puntjes ( dotted ) lijntjes of blanko. Afhankelijk van het merk zijn er verschillende maten en kleuren leverbaar.

De belangrijkste merken in ons assortiment zijn Montblanc, Paperblanks, Leuchtturm, Moleskine en Filofax. Vanaf 1 september 2016 kunnen wij uw boek ook bedrukken met een text, naam, datum, logo of onderwerp. Bij grotere aantallen verzoeken wij u om ons per e-mail een aanvraag te sturen, wij reageren dan zo spoedig mogelijk.