Welkom bij De Roos Vulpenspeciaalzaak (voorheen in Heemstede) - dé online Penshop van Nederland!

Op dit moment is het vanwege onderhoud aan de webshop en vakantie tijdelijk niet mogelijk om bestellingen te plaatsen!

‘De Roos’ was al meer dan 65 jaar een begrip in het centrum van Heemstede. In 2020 ging dit echter flink veranderen! Door een verhuizing naar de Veluwe hebben wij besloten dat wij per 1 maart 2020 alleen nog verder gaan als Internet onderneming. Na heel veel jaren als fysieke winkel te hebben bestaan gaan wij meer genieten van het leven en "iets" minder werken. Daarom zijn wij op 7 januari 2020 begonnen met de uitverkoop van onze voorraad bekende en minder bekende merken op het gebied van schrijf- en lederwaren. Heel veel klanten hebben ons hierbij met veel enthousiasme geholpen en eerlijk gezegd wisten wij ook niet wat wij op voorhand konden verwachten..... Hoe zou het gaan met de enorme voorraad die we hadden. Zelfs vandaag (05/03/2020) zijn er nog enkele pennen verkocht en inmiddels zijn wij bijna volledig UITVERKOCHT?! Iets wat wij niet hadden durven dromen!!! Nu even vakantie en dan wordt onze winkel geheel digitaal, maar we gaan ons eerst bezinnen over de opzet, de merken, het assortiment etc etc.

Wij schrijven nog graag elke dag met de vulpen en inkten en wensen u dan ook veel lees-, surf- en schrijfplezier!

LEES MEER...

U hoeft uzelf niet te registeren om te kunnen bestellen in onze webshop!

Notitieboeken

In een digitale winkel als die van ons.......... vol met pennen en potloden, kan een notitieboekenassortiment natuurlijk niet ontbreken! Van verschillende fabrikanten hebben wij notitieboeken die gebruikt worden als dagboek, reisboek, logboek of projektenboek. Iedereen gebruikt ze op zijn of haar manier. In bullet-journal, sketchboek of aantekeningenboek, je mag erin tekenen, schetsen, schrijven en krabbelen. 

De verschillende uitvoeringen met harde of soepele kaften zijn leverbaar met puntjes ( dotted ) lijntjes of blanko. Afhankelijk van het merk zijn er verschillende maten en kleuren leverbaar.

Sinds 1 september 2016 kunnen wij uw boek ook bedrukken met een text, naam, datum, logo, onderwerp of uw eigen text. Bij grotere aantallen verzoeken wij u om ons per e-mail een aanvraag te sturen, wij reageren dan zo spoedig mogelijk. Het ebdrukken doen wij met folie in goud of zilver (kleur).