Welkom bij De Roos Vulpenspeciaalzaak in Heemstede

‘De Roos’ is al meer dan 65 jaar een begrip in het centrum van Heemstede. In de Leukste winkelstraat van Nederland zijn wij gevestigd op de hoek van de Binnenweg en de Julianalaan. In het goed te bereiken centrum van Heemstede is het vinden van een parkeerplaats op loopafstand geen enkel probleem. Wij ontvangen u graag voor onze specialiteiten op het gebied van luxe schrijf- en lederwaren. Bekende en minder bekende merken wisselen elkaar af met één gemeenschappelijke eigenschap genaamd ‘kwaliteit’! U kunt dus ook met een gerust hart bestellen in onze webshop. De garanties en de service van onze fysieke winkel zijn een extra zekerheid ten opzichte van anonieme webwinkels. Kunt u iets niet vinden of heeft u andere vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen per e-mail. Wij helpen u graag met schrijf- en lederwaren, tassen, etuis, agenda’s en notitieboeken. Onze 48-uurs graveerservice kijkt met belangstelling uit naar uw opdracht. Desgewenst graveren wij uw pen, visitekaartdoosje of Secrid creditcard-wallet Veel schrijfplezier!

LEES MEER...

U hoeft uzelf niet te registeren om te kunnen bestellen uit onze webshop!

Notitieboeken

In een winkel als die van ons.......... vol met pennen en potloden, kan een notitieboekenassortiment natuurlijk niet ontbreken! Van verschillende fabrikanten hebben wij notitieboeken die gebruikt worden als dagboek, reisboek, logboek of projektenboek. Iedereen gebruikt ze op zijn of haar manier. In bullet-journal, sketchboek of aantekeningenboek, je mag erin tekenen, schetsen, schrijven en krabbelen. 

De verschillende uitvoeringen met harde of soepele kaften zijn leverbaar met puntjes ( dotted ) lijntjes of blanko. Afhankelijk van het merk zijn er verschillende maten en kleuren leverbaar.

De belangrijkste merken in ons assortiment zijn Montblanc, Paperblanks, Leuchtturm, Moleskine en Filofax. Vanaf 1 september 2016 kunnen wij uw boek ook bedrukken met een text, naam, datum, logo of onderwerp. Bij grotere aantallen verzoeken wij u om ons per e-mail een aanvraag te sturen, wij reageren dan zo spoedig mogelijk.