Welkom bij De Roos Vulpenspeciaalzaak (voorheen in Heemstede) - dé online Penshop van Nederland!

Onze webshop is weer geopend, na een welverdiende vakantie :-) 

Wij verkopen de laatste voorraden uit van onze fysieke winkel ... bij de artikelen kunt u de actuele voorraad zien! 

‘De Roos’ was al meer dan 65 jaar een begrip in het centrum van Heemstede. In 2020 ging dit echter flink veranderen! Door een verhuizing naar de Veluwe hebben wij besloten dat wij per 1 maart 2020 alleen nog verder gaan als Internet onderneming. Na heel veel jaren als fysieke winkel te hebben bestaan gaan wij meer genieten van het leven en "iets" minder werken. Daarom zijn wij op 7 januari 2020 begonnen met de uitverkoop van onze voorraad bekende en minder bekende merken op het gebied van schrijf- en lederwaren. Heel veel klanten hebben ons hierbij met veel enthousiasme geholpen en eerlijk gezegd wisten wij ook niet wat wij op voorhand konden verwachten..... Hoe zou het gaan met de enorme voorraad die we hadden. De SALE ging veel beter dan verwacht en dat is iets wij niet hadden durven dromen! Zeker niet met de wetenschap van vandaag met het Corona virus. Voorlopig sleutelen wij verder aan onze website en verkopen wij de laatste voorraden uit, dus geniet van de aantrekkelijke prijzen!. Wij vinden het nog niet de tijd om een nieuw assortiment in te slaan....  Wilt u iets bestellen waarvan u vermoed dat het als brievenbuspakje verstuurd kan worden (voordeliger in de verzendkosten) dan mag u ons natuurlijk altijd mailen. 

Wij schrijven nog graag elke dag met de vulpen en inkten en wensen u dan ook veel lees-, surf- en schrijfplezier!

LEES MEER...

U hoeft uzelf niet te registeren om te kunnen bestellen in onze webshop!

Limited Editions

Wij zijn specialisten in schrijfwaren maar lang niet met alle pennen die wij verkopen wordt ook daadwerkelijk geschreven. Voor verzamelaars en liefhebbers zijn er gelimiteerde en speciale editie's die vaak op thema zijn ontworpen. Soms is dit een persoon zoals bijvoorbeeld een schrijver of iemand die iets in de kunstwereld heeft betekend, soms een legende of een onderwerp als eerbetoon. Beroemde namen als John F. Kennedy, Elvis Presley, Greta Garbo, Gustav Eiffel en Van Gogh hebben natuurlijk genoeg 'voetsporen' nagelaten om unieke pennen op te baseren.

De Special Edtions worden in een korte periode in productie genomen en zijn derhalve na verloop van tijd niet meer leverbaar en worden dan zeldzaam. Echter is lang niet in alle gevallen een oplage of aantal bekend. Deze unieke exemplaren vertegenwoordigen vaak een lagere (verzamel)waarde en zijn niet voorzien van een oplage of nummer (bijvoorbeeld 001/999).

De Limited Editions daarentegen zijn vaak voorzien van een uniek nummer en oplage. Deze aantallen lijken soms hoog maar bij een wereldwijde verkoop is het na het verstrijken van de jaren al vaak gebleken dat het verkrijgen van 'oudere items' een lastige (maar niet onmogelijke!) opgave kan zijn. De verzamelwaarde en verkoopwaarde hangt vaak samen met de oplage. Hoe unieker een item des te hoger vaak de prijsstelling. Vanzelfsprekend is ieders persoonlijke voorkeur voor onderwerp en design mede bepalend of de pen bij u past!