Welkom bij De Roos Vulpenspeciaalzaak in Heemstede - Wij gaan in 2020 van 'bricks' naar 'clicks'!

Op dit moment verkopen wij heel veel artikelen uit, om tzt een nieuwe frisse start te kunnen maken met onze webshop!!!
SLA UW SLAG!!!

‘De Roos’ is al meer dan 65 jaar een begrip in het centrum van Heemstede. In 2020 gaat dit echter veranderen! Door een verhuizing naar de Veluwe hebben wij besloten dat wij per 1 maart 2020 alleen nog verder gaan als Internet onderneming. Na 67 jaar als fysieke winkel te hebben bestaan gaan wij meer genieten van het leven en "iets" minder werken. Daarom zijn wij op 7 januari 2020 begonnen met de OPHEFFINGSUITVERKOOP van onze voorraad bekende en minder bekende merken op het gebied van schrijf- en lederwaren. U kunt dus met een gerust hart bestellen in onze webshop. De garanties en de service van onze leveranciers zijn een extra zekerheid voor u ook als wij straks alleen nog verder gaan als webwinkel. Kunt u iets niet vinden of heeft u andere vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen per e-mail. Wilt u genieten van mooie KORTINGEN? Kom dan snel langs in Heemstede. Wij helpen u graag met schrijf- en lederwaren, tassen, etuis en notitieboeken. Onze winkel wordt geheel digitaal, maar we schrijven nog graag elke dag met de vulpen!!! Veel lees-, surf- en schrijfplezier!

LEES MEER...

U hoeft uzelf niet te registeren om te kunnen bestellen in onze webshop!

Limited Editions

Wij zijn specialisten in schrijfwaren maar lang niet met alle pennen die wij verkopen wordt ook daadwerkelijk geschreven. Voor verzamelaars en liefhebbers zijn er gelimiteerde en speciale editie's die vaak op thema zijn ontworpen. Soms is dit een persoon zoals bijvoorbeeld een schrijver of iemand die iets in de kunstwereld heeft betekend, soms een legende of een onderwerp als eerbetoon. Beroemde namen als John F. Kennedy, Elvis Presley, Greta Garbo, Gustav Eiffel en Van Gogh hebben natuurlijk genoeg 'voetsporen' nagelaten om unieke pennen op te baseren.

De Special Edtions worden in een korte periode in productie genomen en zijn derhalve na verloop van tijd niet meer leverbaar en worden dan zeldzaam. Echter is lang niet in alle gevallen een oplage of aantal bekend. Deze unieke exemplaren vertegenwoordigen vaak een lagere (verzamel)waarde en zijn niet voorzien van een oplage of nummer 001/999.

De Limited Editions daarentegen zijn vaak voorzien van een uniek nummer en oplage. Deze aantallen lijken soms hoog maar bij een wereldwijde verkoop is het na het verstrijken van de jaren al vaak gebleken dat het verkrijgen van 'oudere items' een lastige (maar niet onmogelijke!) opgave zijn. De verzamelwaarde en verkoopwaarde hangt vaak samen met de oplage. Hoe unieker een item des te hoger vaak de prijsstelling. Vanzelfsprekend is ieders persoonlijke voorkeur voor onderwerp en design mede bepalend of de pen bij u past!