Welkom bij De Roos Vulpenspeciaalzaak in Heemstede

‘De Roos’ is al meer dan 65 jaar een begrip in het centrum van Heemstede. In de Leukste winkelstraat van Nederland zijn wij gevestigd op de hoek van de Binnenweg en de Julianalaan. In het goed te bereiken centrum van Heemstede is het vinden van een parkeerplaats op loopafstand geen enkel probleem. Wij ontvangen u graag voor onze specialiteiten op het gebied van luxe schrijf- en lederwaren. Bekende en minder bekende merken wisselen elkaar af met één gemeenschappelijke eigenschap genaamd ‘kwaliteit’! U kunt dus ook met een gerust hart bestellen in onze webshop. De garanties en de service van onze fysieke winkel zijn een extra zekerheid ten opzichte van anonieme webwinkels. Kunt u iets niet vinden of heeft u andere vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen per e-mail. Wij helpen u graag met schrijf- en lederwaren, tassen, etuis, agenda’s en notitieboeken. Onze 48-uurs graveerservice kijkt met belangstelling uit naar uw opdracht. Desgewenst graveren wij uw pen, visitekaartdoosje of Secrid creditcard-wallet Veel schrijfplezier!

LEES MEER...

U hoeft uzelf niet te registeren om te kunnen bestellen uit onze webshop!

Limited Editions

Wij zijn specialisten in schrijfwaren maar lang niet met alle pennen die wij verkopen wordt ook daadwerkelijk geschreven. Voor verzamelaars en liefhebbers zijn er gelimiteerde en speciale editie's die vaak op thema zijn ontworpen. Soms is dit een persoon zoals bijvoorbeeld een schrijver of iemand die iets in de kunstwereld heeft betekend, soms een legende of een onderwerp als eerbetoon. Beroemde namen als John F. Kennedy, Elvis Presley, Greta Garbo, Gustav Eiffel en Van Gogh hebben natuurlijk genoeg 'voetsporen' nagelaten om unieke pennen op te baseren.

De Special Edtions worden in een korte periode in productie genomen en zijn derhalve na verloop van tijd niet meer leverbaar en worden dan zeldzaam. Echter is lang niet in alle gevallen een oplage of aantal bekend. Deze unieke exemplaren vertegenwoordigen vaak een lagere (verzamel)waarde en zijn niet voorzien van een oplage of nummer 001/999.

De Limited Editions daarentegen zijn vaak voorzien van een uniek nummer en oplage. Deze aantallen lijken soms hoog maar bij een wereldwijde verkoop is het na het verstrijken van de jaren al vaak gebleken dat het verkrijgen van 'oudere items' een lastige (maar niet onmogelijke!) opgave zijn. De verzamelwaarde en verkoopwaarde hangt vaak samen met de oplage. Hoe unieker een item des te hoger vaak de prijsstelling. Vanzelfsprekend is ieders persoonlijke voorkeur voor onderwerp en design mede bepalend of de pen bij u past!