Over ons

De Roos vulpenspeciaalzaak, een begrip in schrijvend Nederland

De Roos kantoorvakhandel & vulpenspeciaalzaak bestaat sinds 1953 als winkel in Heemstede (Noord-Holland). In de grootste winkelstraat van Heemstede zijn wij te vinden op de hoek van de Julianalaan en de Binnenweg op nr. 110. In het hart van dit kleine dorp zijn onder andere een Hema, Maison de Bonnetterie, Josephine & Co, Pauw en Riviera Maison te vinden en kunt u GRATIS of tegen een zeer redelijke vergoeding nog ouderwets voor de deur parkeren!

Inmiddels kunnen wij stellen dat wij voor iedereen een pen in huis hebben. Van beginnende schrijver tot schoonschriftexpert en van ergonomisch hulpmiddel tot pronkjuweel. Pennen, potloden en inktpotten in velerlei soorten, kleuren en maten. En als u het echt niet weet dan adviseren wij u graag en mag u diverse modellen gewoon proberen. Uiteraard kunnen wij uw cadeau of relatiegeschenk ook voorzien van een gravure en een fraaie geschenkverpakking.

En dan is er nog de specialisatie op het gebied van Limited Editions. Pennen die door hun exclusieve aantal vooral door de 'verzamelaars' worden gezocht. Door onze uitgebreide collectie van nieuwe en oude collectables hebben wij een naam opgebouwd in deze wereld van exclusiviteit.

Zoals u ziet staan wij met ons volledige team paraat in onze vulpenspeciaalzaak te Heemstede. Zo bent u ervan verzekerd dat u zaken doet met een bekend en gerenommeerd bedrijf en niet met een anonieme webwinkel. Wij bieden u op onze website ook de gelegenheid om te bestellen en zelfs via het IDEAL betaalsysteem te betalen, op die manier weet u vrijwel zeker dat uw bestelling gelijk na binnenkomst wordt verwerkt. Vandaag bestellen betekent dus in veel gevallen dat u morgen al kunt schrijven. Wij leveren meer dan 98% van onze opdrachten razendsnel uit voorraad uit!!!
Wij wensen u vooral veel plezier op onze website en mocht u het daar niet kunnen vinden dan bent u van harte welkom in onze winkel want daar is de Rooscollectie nog altijd vele malen groter!

Historie

Inmiddels bestaat ons bedrijf meer dan 60 jaar en vieren wij onder onze leiding ook al weer ons 10 jarig jubileum als zelfstandig ondernemer op 1 april 2014. Vroeger heeft ons bedrijf ook in de Borneostraat gezeten. 
Later heeft de heer Roos sr het toenmalige pand van De Gruijter gekocht waar wij tot op de dag van vandaag gevestigd zijn.