Welkom bij De Roos Vulpenspeciaalzaak (voorheen in Heemstede) - dé online Penshop van Nederland!

Onze webshop is weer geopend, na een welverdiende vakantie :-) 

Wij verkopen de laatste voorraden uit van onze fysieke winkel ... bij de artikelen kunt u de actuele voorraad zien! 

‘De Roos’ was al meer dan 65 jaar een begrip in het centrum van Heemstede. In 2020 ging dit echter flink veranderen! Door een verhuizing naar de Veluwe hebben wij besloten dat wij per 1 maart 2020 alleen nog verder gaan als Internet onderneming. Na heel veel jaren als fysieke winkel te hebben bestaan gaan wij meer genieten van het leven en "iets" minder werken. Daarom zijn wij op 7 januari 2020 begonnen met de uitverkoop van onze voorraad bekende en minder bekende merken op het gebied van schrijf- en lederwaren. Heel veel klanten hebben ons hierbij met veel enthousiasme geholpen en eerlijk gezegd wisten wij ook niet wat wij op voorhand konden verwachten..... Hoe zou het gaan met de enorme voorraad die we hadden. De SALE ging veel beter dan verwacht en dat is iets wij niet hadden durven dromen! Zeker niet met de wetenschap van vandaag met het Corona virus. Voorlopig sleutelen wij verder aan onze website en verkopen wij de laatste voorraden uit, dus geniet van de aantrekkelijke prijzen!. Wij vinden het nog niet de tijd om een nieuw assortiment in te slaan....  Wilt u iets bestellen waarvan u vermoed dat het als brievenbuspakje verstuurd kan worden (voordeliger in de verzendkosten) dan mag u ons natuurlijk altijd mailen. 

Wij schrijven nog graag elke dag met de vulpen en inkten en wensen u dan ook veel lees-, surf- en schrijfplezier!

LEES MEER...

U hoeft uzelf niet te registeren om te kunnen bestellen in onze webshop!

Schrijfwaren

Wij zijn de online specialisten in schrijfwaren.  Schrijfwaren zijn er in diverse uitvoeringen; de vulpen is natuurlijk onze grote liefde. Vulpennen zijn nostalgisch en modern tegelijk. Schrijven met echte inkt in het digitale tijdperk maakt indruk en geeft stof tot nadenken. Met welke kleur u kunt schrijven is bij de vulpen vrijwel on-uitputtelijk. Er zijn vulpennen voor beginners en voor gevorderden. Pennen met een stalen penpunt zijn lager in prijs dan pennen met een massief gouden penpunt maar die schrijven dan weer zachter en soepeler..... zo valt er voor ieder budget wat te kiezen.

Daarnaast hebben wij natuurlijk ook rollerpennen, balpennen, vulpotloden en fineliners in ons assortiment. Iedereen schrijft immers op zijn of haar manier en iedere toepassing in combinatie met papier is weer anders. Wij helpen u graag op weg naar het beste schrijfgereedschap voor uw gebruik! Kunt u iets niet vinden? Mailen mag altijd naar info@vulpenspeciaalzaak.nl