Welkom bij De Roos Vulpenspeciaalzaak in Heemstede - Wij gaan in 2020 van 'bricks' naar 'clicks'!

Op dit moment verkopen wij heel veel artikelen uit, om tzt een nieuwe frisse start te kunnen maken met onze webshop!!!
SLA UW SLAG!!!

‘De Roos’ is al meer dan 65 jaar een begrip in het centrum van Heemstede. In 2020 gaat dit echter veranderen! Door een verhuizing naar de Veluwe hebben wij besloten dat wij per 1 maart 2020 alleen nog verder gaan als Internet onderneming. Na 67 jaar als fysieke winkel te hebben bestaan gaan wij meer genieten van het leven en "iets" minder werken. Daarom zijn wij op 7 januari 2020 begonnen met de OPHEFFINGSUITVERKOOP van onze voorraad bekende en minder bekende merken op het gebied van schrijf- en lederwaren. U kunt dus met een gerust hart bestellen in onze webshop. De garanties en de service van onze leveranciers zijn een extra zekerheid voor u ook als wij straks alleen nog verder gaan als webwinkel. Kunt u iets niet vinden of heeft u andere vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen per e-mail. Wilt u genieten van mooie KORTINGEN? Kom dan snel langs in Heemstede. Wij helpen u graag met schrijf- en lederwaren, tassen, etuis en notitieboeken. Onze winkel wordt geheel digitaal, maar we schrijven nog graag elke dag met de vulpen!!! Veel lees-, surf- en schrijfplezier!

LEES MEER...

U hoeft uzelf niet te registeren om te kunnen bestellen in onze webshop!

Schrijfwaren

Wij zijn specialisten in schrijfwaren. Vaak worden onze pennen als geschenk gebruikt. Wilt u uw bestelling ingepakt hebben voor verjaardag, jubilaris of Kerst? Vermeld dit bij uw bestelling en wij zullen u aangenaam verrassen! Hier vindt u de belangrijkste en vooral gerenommeerde merken uit onze collectie. 

Schrijfwaren zijn er in diverse uitvoeringen; de vulpen is natuurlijk onze grote liefde. Vulpennen zijn nostalgisch en modern tegelijk. Schrijven met echte inkt in het digitale tijdperk maakt indruk en geeft stof tot nadenken. Met welke kleur u kunt schrijven is bij de vulpen vrijwel on-uitputtelijk. Er zijn vulpennen voor beginners en voor gevorderden. Pennen met een stalen penpunt zijn lager in prijs en pennen met een massief gouden penpunt zijn vaak uit de duurdere collectie's. 

Daarnaast hebben wij natuurlijk ook rollerpennen, balpennen, vulpotloden en fineliners in ons assortiment. Iedereen schrijft immers op zijn of haar manier en iedere toepassing in combinatie met papier is weer anders. Wilt u advies? Kom gerust langs in Heemstede en wij helpen u graag op weg naar het beste schrijfgereedschap voor uw gebruik!