Welkom bij De Roos Vulpenspeciaalzaak in Heemstede

‘De Roos’ is al meer dan 65 jaar een begrip in het centrum van Heemstede. In de Leukste winkelstraat van Nederland zijn wij gevestigd op de hoek van de Binnenweg en de Julianalaan. In het goed te bereiken centrum van Heemstede is het vinden van een parkeerplaats op loopafstand geen enkel probleem. Wij ontvangen u graag voor onze specialiteiten op het gebied van luxe schrijf- en lederwaren. Bekende en minder bekende merken wisselen elkaar af met één gemeenschappelijke eigenschap genaamd ‘kwaliteit’! U kunt dus ook met een gerust hart bestellen in onze webshop. De garanties en de service van onze fysieke winkel zijn een extra zekerheid ten opzichte van anonieme webwinkels. Kunt u iets niet vinden of heeft u andere vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen per e-mail. Wij helpen u graag met schrijf- en lederwaren, tassen, etuis, agenda’s en notitieboeken. Onze 48-uurs graveerservice kijkt met belangstelling uit naar uw opdracht. Desgewenst graveren wij uw pen, visitekaartdoosje of Secrid creditcard-wallet Veel schrijfplezier!

LEES MEER...

U hoeft uzelf niet te registeren om te kunnen bestellen uit onze webshop!

Schrijfwaren

Wij zijn specialisten in schrijfwaren. Vaak worden onze pennen als geschenk gebruikt. Wilt u uw bestelling ingepakt hebben voor verjaardag, jubilaris of Kerst? Vermeld dit bij uw bestelling en wij zullen u aangenaam verrassen! Hier vindt u de belangrijkste en vooral gerenommeerde merken uit onze collectie. 

Schrijfwaren zijn er in diverse uitvoeringen; de vulpen is natuurlijk onze grote liefde. Vulpennen zijn nostalgisch en modern tegelijk. Schrijven met echte inkt in het digitale tijdperk maakt indruk en geeft stof tot nadenken. Met welke kleur u kunt schrijven is bij de vulpen vrijwel on-uitputtelijk. Er zijn vulpennen voor beginners en voor gevorderden. Pennen met een stalen penpunt zijn lager in prijs en pennen met een massief gouden penpunt zijn vaak uit de duurdere collectie's. 

Daarnaast hebben wij natuurlijk ook rollerpennen, balpennen, vulpotloden en fineliners in ons assortiment. Iedereen schrijft immers op zijn of haar manier en iedere toepassing in combinatie met papier is weer anders. Wilt u advies? Kom gerust langs in Heemstede en wij helpen u graag op weg naar het beste schrijfgereedschap voor uw gebruik!